Bejelentés


Crocs nagy választék, akciós árak


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözöllek a honlapomon!

A budapesti utcán is egyre többen járnak crocs-ban: a bumfordi műanyag papucs hívei már milliókra rúgnak világszerte.


Őrült kényelem Amerikából, kicsiknek és nagyoknak - a nagy karriert elért lábbelit ilyen módon reklámozza magyar nyelvű honlapja. Van belőle szandál, vietnami papucs, esőcsizma, zárt cipő - és mindez nem más, mint egy darab öntött műanyag.
Lehet hordani otthon, strandon, utcán, vitorláson, kertben, mezítláb és gyapjú zoknival egyaránt. Amerikában mindenki magával viszi egy elegáns zacskóban még fogadásokra is, hogy aztán a parti végén levegye a kényelmetlen estélyi szandált vagy lakkcipőt és azonnal átvegye kedvenc crocs-át.

Az eredeti crocs-ok ára tízezer forint körül van, de állítólag örök darab, alig lehet szétrúgni. A szivárvány minden színében gyártják, akad belőle többszínű és mintás is. A gyerekek ugyanúgy kedvelik, mint az idősebb férfiak. Nincs vele sok gond, hiszen ki lehet mosni, fertőtleníteni, lehet hordani esőben és homokban is, hiszen átfolyik rajta minden, de nem ázik szét.

A luxus kivitelű crocs-ok ma már a világsztárok szekrényében is megtalálhatók. Ezért is hoztak ki egy új kollekciót, amely már korántsem csúnya, hanem éppen hogy elegáns, de állítólag megőrzi a gumiklumpák kényelmét.

Könnyű választás, maximális kényeztetés

Ugye találkoztál már a kissé bumfordi, ámde annál népszerűbb és praktikusabb Crocs papucsokkal ?
Neked még nincs ilyen lábbelid?
Az idén semmiképpen se hagyd ki, hiszen neked is elérhető, amit a legnagyobb sztárok, Al Pacino, Val Kilmer, Alicia Silverstone, Teri Hatcher és Jack Nicholson is oly szívesen viselnek – a hihetetlenül kényelmes, és egyáltalán nem hétköznapi könnyű klumpa.
MI AZ ULTRAKÖNNYŰ KLUMPÁK SIKERÉNEK A TITKA?
A Crocs szabadalmaztatott zárt cellás műanyagkeveréke a Croslite egyedülálló tulajdonságai révén tette lehetővé a puha, könnyű, jó tapadású, kényelmes és – nem utolsó sorban – szagmentes(!) műanyag lábbelik gyártását. Ez az a tudás és fejlesztés, ami megkülönbözteti a Crocs papucsokat és cipőket a többi műanyag lábbelitől.. LÉGY EGYEDI! Hord a személyiségedhez leginkább illő lábbelit, élvezd a kényelmet és a könnyedséget! SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEKHEZ, EGY-EGY NAGYOBB CSATANGOLÁSHOZ, VÍZPARTI SÉTÁHOZ ... KÖVESD A HÓBORTOS DIVATOT, ÉS KÍMÉLD A LÁBAD!

Már itthon is hódít a Crocs! Őrült kényelem Amerikából! Kicsiknek és nagyoknak!
Színes, habkönnyű lábbelik nyáron mezítláb, télen gyapjú zoknival, utcán, strandon, vitorláson, kertben, otthon...

10 OK, amiért kell, hogy legyen Neked!
1. Nincs ennél puhább vagy kényelmesebb
2. Alig észrevehető, hogy a lábadon van (kevesebb, mint 180g)
3. Szellőzőnyílásai hűsítik a lábad
4. A víz és homok könnyedén távozik belőle, csak bátran vágj át a folyókon!
5. Talpa nem hagy nyomot
6. Csúszásmentes kiképzés
7. Ellenáll a baktériumoknak, szagoknak a barátaid legnagyobb örömére
8. Sterilizálható fertőtlenítő és víz keverékével
9. Könnyű tisztítani, csak töröld át vizes ronggyal
10. Extra-mélyített kiképzés, olasz forma öntött talptámasszal.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!